Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Люди, хто тямить у постільній білизні? Натрапив на корисний сайт
Усім привіт! Вирішив показати корисною темою, раптом комусь із вас буде корисно. Останнім часом щось помітив, що прокидаюсь розбитий, часто прокидаюся, а зранку почуваюся, наче й не спав. Грішив на нерви, на атмосферний тиск, а кохана сказала: "Треба оновити постіль на нормальну, а не оте страхіття з розпродажу". І отут я поліз в мережу.

Зізнаюсь, вважав, що підбір постільного комплекту - це просто "подобається колір чи ні". Виявилось, ціла історія. Там тобі бязь, ранфорс, і сатин... Я в цих словах плавав, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, оце джерело корисної інфи! Я залип майже годину. У них все як в підручнику: чітко розкладені усі тканини, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть є табличка з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки там циклів прання витримує той чи інший матеріал. Це реально допомогло мені в'їхати, чому один комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.

З несподіваного особисто зрозумів:
- Виявляється, наші та євро розміри трохи різняться, і перед замовленням треба озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не просто вірити напису «євро».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель влітку — це капець, а сатин реально дихає, бо в неї плетіння ниток інша.
- Там написано, як прати, щоб принт не зліз через місяць. Це прям в точку для нас, у кого пральна машинка паше без вихідних.

В результаті вирішили взяти спочатку один сатиновий набір від вітчизняного бренду (підтримали так би мовити українське). Поки політ нормальний — сплю як немовля, тканина дуже приємна до тіла, не збивається й не електризується.

Загалом, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підковдра — це не та річ, в яку варто вникати, дуже рекомендую глянути статейку на тому сайті. Справді зберігає нерви на вибір та рятує від придбання якоїсь фігні. Всім здорового сну!
Reply

Messages In This Thread
Люди, хто тямить у постільній білизні? Натрапив на корисний сайт - by BilizAlurb - Yesterday, 08:39 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)