Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сайт, де розказують на всі "чому"
Днями навідався на сайт Gelios — перевірити, що то за сайт із цікавим ім'ям. Посилання просте: https://gelios.ua/. І відразу побачив, що це не просто черговий портал, а реальне джерело інформації на дуже конкретні, іноді неочікувані, але актуальні для багатьох теми.

Портал повністю будується навколо ідеї "Чому?" — і це те, чим він вирізняється. Тут зібрані статті про все, що нас оточує: від фізіології людини до поведінки тварин і навіть побутової техніки. Зокрема, побачив статті про те, чому соски реагують на дотик, чому відмовляються брати старі долари в обмінниках, чому виникає печіння у піхві, чому очі втрачають прозорість, чому потилиця стає болючою, чому звірі вирушають у мандри та чому гарнітура не з'єднується.

Особисто мене найбільше привабив матеріал про те, чому мутніють білки очей — справді потрібні знання, що знадобиться багатьом. Звернув увагу на матеріал про продукти з високим вмістом заліза: відтепер мені відомо, що яловича печінка — чемпіон. Окремо варто сказати — чому болять соски при дотику: таке нечасто зустрінеш, а ситуація досить часта.

Формат сайту простий і зручний: кожна публікація присвячена на конкретне запитання. Жодної зайвої води, тільки суть, пояснення та шляхи розв'язання. І діапазон тем вражає — від здоров'я та медицини до техніки, біології та активного життя.

Вартісний портал, який тепер триматиму в закладках. Тому що щодня з'являються ситуації, на які кортить знайти просте пояснення.
Reply

Messages In This Thread
Сайт, де розказують на всі "чому" - by DarrylBum - 8 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)